RIDSKOLAN

I mars startar vi 10-veckors-kurserna i basic-western
Under 2 timmar får du teori och ridning en gång i veckan. Vi håller gruppen liten, max 6 elever, då du skall hinna få mycket hjälp vid varje pass. Tempot på inlärningen är högt och vid varje tillfälle har vi planerat ett specifikt tekniskt område som förklaras och lärs in. Om du är nybörjare kan det vara klokt att ta en privatstund innan du antecknar dig för en hel kurs. Har du lite eller mycket erfarenhet av hästar spelar ingen större roll. Du kommer, i möjligaste mån, ha samma häst under hela kursen.

Fortsättningskurs
Här gäller det att pränta in vad grundkursen gav. Den löper över 10 veckor och innefattar även att du får testa på tävlingsmoment i olika grenar.

Kortkurser om 5 tillfällen
Dessa anornar vi vid tillfällen när det efterfrågas av klara grupper med specifika önskemål.

”Pröva på”
Du kan ta chansen att pröva på att rida en western-tränad häst, kanske för att se om detta är något för dig. Det är en timmes långt pass då de mest basala angående western-ridningen gås igenom. Kostnad 500.-

Privatundervisning
Har du egen häst eller önskar rida ensam, eller med en vän med instruktör? Då är du välkommen att boka privatlektioner.
Vill du kanske ta ett extrapass eller förbereda dig för en kurs? Har du specifika rädslor eller handikapp?  Har du kommit lite längre och vill avancera fort? Då kan det vara bra att få arbeta i din egen takt.
Kostnad per tillfälle: 600.- med vår häst och 500.- med egen häst.
Bokar du 5 eller fler lektioner – 400.-

Happenings

Vill du ta med några arbetskamrater eller kompisar och ha lite roligt med att  pröva ridning, grilla, fika, kasta stövel eller pil eller dylikt. Vi plockar ihop det ni vill ha.

Välkommen att ringa Agneta 073 81 87 748

 

t


Telefon:
0705-955954 / 073 81 87 748  E-post: Tuckers Western Stable  Adress: Sörby 301 31165 Vessigebro

Sida upplagd: 2013-03-02   Sida uppdaterad: 2015-03-29 8:32


© 2015 Tuckers Western Stable All rights reserved | Webbplats producerad av: MM´S DATORSERVICE